Lisätä Online Tuotot Tulos liittymällä Shopify Certified Virta Sellers Revolution!

Sivustosi on etu, että arvo kasvaa, kun lisäät enemmän lukijoita, tilaajia ja asiakkaat, jotka haluavat ostaa omiin.

Opi luomaan Shopify myymälöissä, https://google.by/mymaps/viewer?mid=1zYtjAsnggZyC2xyZcKaRpwiuddE&hl=en
käännä ne 3-5 kertaa tulos, ja toista prosessi uudestaan ​​ja uudestaan ​​suuria voittoja!

REKISTERÖIDY: Perjantai 14 huhtikuu – Sunday 16 huhtikuu 2017

Kiitos automatisoitu verkkokaupan alustoilla, kuten https://google.ca/mymaps/viewer?mid=1zYtjAsnggZyC2xyZcKaRpwiuddE&hl=enShopify voit nyt rakentaa täysin toimiva verkkokauppa lisätoimintoja muutamassa päivässä. Käyttävät valtaa sovelluksia, voit nyt muokata tallentaa mieleisekseen ja sopimaan hyvin erityinen kohderyhmä ja kohdemarkkinoiden.

Yhdistettynä pudota merenkulku ja tulostaa demand ominaisuuksia, voit olla hyvin kannattavaa tallentaa ilman edes investoida tahansa varaston!

 Tecademics Shopify Certified Virta Myyjät" width = "531" height = "32"/> </p

Shopify Certified Virta Sellers Advantage

poistaa vaara menojen tuhansia dollareita valmistus- tai ostaa tukku tuotteita, kun et ole edes varma, jos joku ostaa niitä vai ei.

Tecademics, eli Shopify hyväksytty kouluttaja, erikoistunut opetus aloittelijoille ympäri maailmaa, miten rakentaa näitä sivustoja kotoa, juurikaan ole aiempaa kokemusta, ja miten luoda osa-aikaisesti tuloa.

Tällä taju sijoittajat ympäri maailmaa, jotka ovat rahaa investoida ennestään liikkeissä, jotka ovat jo kannattavaa ja perustaa jäsennellysti läpi Tecademics koulutuksen.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus voit rakentaa myymälää tiettyä kysyntää markkinoilla, saada heidät kannattavaa, käyttöön järjestelmä, jossa rakenne voidaan palauttaa uuteen myymälän omistaja, ja sitten kääntää nämä myymälöissä taju sijoittajat valmiita maksamaan moninkertaisen myymälän voittoa.

Jos esimerkiksi tallentaa rakennettiin suuntaviivojen sisällä että sijoittaja tarvitaan, ja nettotulos kulujen jälkeen $ 10000 / kk, taju sijoittaja voi olla valmis maksamaan 2x-5x tuloistasi ostamaan sivuston ja ottaa hallintaa sen.

5x x $ 10.000 = $ 50.000 (per Store)

Käyttämällä edellä esimerkissä näet, miten opiskelija, joka rakensi että myymälästä saa kertasummana $ 50.000 laativansa kannattava myymälä. Jälkeen kaatuminen kaikki varat uudelle sijoittajalle voit rakentaa lisää myymälöitä kuin kilpailevien markkinaraon ja edelleen kääntää ne voittoa.

Mitä sinun tarvitsee tietää Shopify Certified Virta Sellers

Kun perustaa oman myymälän käännetään, on monia asioita sinun täytyy harkita ennen kuin aloitat, jotka tekevät siitä houkuttelevamman ostajille ja mahdollistaa tasaisemman siirtyminen omistajasta omistajalle. Varmista, että tiedät nämä tiedot ennen kuin aloitat, tai saatat olla tuhlaamatta aikaa rakentaa myymälän kukaan ei halua ostaa.

On monia taju sijoittajat etsivät valmiiksi rakentaa myymälöitä, jotka tuottavat voittoa. Tietäen mitä he haluavat ja miten heidän on helppo vallata myymälän oston jälkeen ei ainoastaan ​​lisää todennäköisyyttä myyntiin mutta lisää hintaa verkkokaupan sivustot.

Liity Chris Record ja The Tecademcis joukkue perjantaina 14 huhtikuu – Sunday 16 huhtikuu 2017 klo pääkonttorinsa Scottsdalessa, Certified Virta Sellers Certification Workshop, joka näyttää, miten rakentaa, lista ja myydä Shopify myymälöissä nykyisiä yksinoikeudella verkoston piensijoittajien / ostajille!

Joten et edes tarvitse mennä ja löytää ostajia. He auttavat sinua rakentamaan myymälöissä ja löytää ostajia!

Kuka Shopify Certified Virta myyjille

Jos olet enemmän suunnittelua ja teknisesti suuntautuneita ja rakkaus rakentamiseen ja perustamalla tavarataloissa, mutta ei liian intohimoisesti päivittäistä toimintaansa myymälän, niin tämä työpaja on sinulle.

Shopify myymälöissä vaadi koodausta kokemusta. Jos osaat käyttää Facebook tai vastaavia verkossa alustojen kustomointityökaluilla, niin tiedätte miten käyttää Shopify. Jos sinulla on HTML-ja CSS taitoja tai graafisen suunnittelun taitoja, löydät tämän entistäkin helpompaa. Jos et, voit helposti ulkoistaa tallentaa suunnittelu räätälöinnin tehtäviä muille suunnittelijoille hyvin alhaisilla hinnoilla käyttää sivustoja upwork.com. Mutta yleensä, oletus malleja, jotka tulevat Shopify näyttää hyvältä ja helppokäyttöinen. Voit myös ostaa nykyisiä malleja niin et tuhlaa aikaa suunnittelua.

Niin verstaalla teidän keskitytään oppimiseen:

  • Miten rakentaa säilö Shopify alustan ja asettaa sen niin, että voidaan siirtynyt sujuvasti ponsi ostajalle (ilman koodausta tarvita)
  • Valitse myydyin kautta pudota merenkulku verkkojen (ei vaadittavat investoinnit)
  • Setup mainoskampanjoita sosiaalisessa median verkostot kiinnittää liikenteen
  • Myy myymälän 2x-5x sen todistettu tulos

Tällä voit rakentaa kauppoja, jotka ovat suuri kysyntä, vaikka et ole intohimoisesti kohde.

Mitä haluat myydä verkossa on erittäin tärkeää, mutta jos et nauti aihe, et ehkä pidä käynnissä että myymälän pitkään. Miksi ei myydä sitä voittoa ja siirtyä toista prosessi … jotain rakastat tehdä.

Tutustu linkin ASAP ja hyödyntää aamuvirkku hinnoittelua.

Liity Chris Record ja Tecademcis eComm joukkue tällä huhtikuussa ja kestää verkkokaupan liiketoiminnan taitoja seuraavalle tasolle!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s