Online Business Success Stories: Shaqir Hussyin From London

Päivitetty POST: 1. helmikuuta, 2017 Shaqir Hussyin on ansainnut yli $ 3.833.086 palkkioiden avulla digitaalisen Millionaire System.

Shaqir Hussyin ( alias Selkäreppu Millionaire) ei ole https://google.ad/mymaps/viewer?mid=1pVyqQiUzF9BfTJXhERfEJ5ybo0k&hl=en vieras Internet-markkinoinnin liike-elämässä. Yhdessä päättäväisesti, kovaa työtä ja jatkuvia investointeja hänen itsensä kehittämiseen ja kaupallista koulutusta Hän nousi nopeasti huipulle ranking monissa online-yritykset, verkostoja ja franchising. Hän on alle 30-vuotiaita, ja on jo tuottanut yli 10 $ miljoonaa tuloja hänen liiketoiminnastaan.

Hänen matkansa alkoi muutama vuosi sitten, kun hän sai esitteli Internet-markkinointiin. Sittemmin Shaqir Hussyin on rakentanut nimensä olemalla mennä henkilön Solo Mainosliikenteen ja suhteiden kehittäminen alalla. Tämä vankka perusta on mahdollistanut hänelle kuljettamaan asiansa entisestään, kun hän taas toimii 4 avain online tulo mallia:

  1. myymällä palveluja: Konsultointi, valmennusta ja tehnyt sinulle palveluja (nyt tarjolla, mutta kasvava joukkue)
  2. myy tuotteita: ottavat hänen allekirjoituksensa tuotevalikoiman, tapahtumia ja tehnyt sinulle liikennettä
  3. Affiliate Marketing: Getting palkkioita viittaamalla hänen seuraajansa ja asiakkaita muiden ihmisten tuotteita ja palveluita
  4. Lisenssi: Hyödyntämällä luomia muiden huimasti tuloistaan.

Hänen yrityksensä kukoistaa, mutta ylivoimaisesti nopein tuotto ja nopeampia tuloksia on saavutettu hakemuksessaan Digital Millionaire System.

Yli 35% tuloistaan ​​on tullut Digital Millionaire System, joka on ironista, koska tämä on yksi, joka vaatii vähiten vaivaa hänen osittain.

 Shaqir Hussyin" width = "240" height = "518"/> Vähemmän kuin kaksi vuotta, Shaqir on ansainnut yli $ 2million dollareiksi Digital Millionaire System. Tämä on ennenkuulumatonta teollisuudessa ellet ole oma yritys ja tuotteet. </p

Tämä tekee Digital Millionaire System erilainen.

Sen avulla kuka tahansa voi hyödyntää olemassa olevia järjestelmiä, jotka tekee myynti sinulle. Kaikki markkinatutkimus, tuotekehitys, varaston, maksujen käsittelyyn, merenkulku ja käsittelyyn sekä asiakastuki on sinulle tehnyt. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on oppia yksi asia, ja toinen asia vain … ”Markkinointi” … jotain sinun täytyy oppia mitä liiketoiminnan päätät käyttää verkossa.

Miksi tuhlata kuukausia tai jopa vuosia luomaan tuotteita, jolloin voit hyödyntää jo olemassa olevia yrityksiä, jotka tekevät kaiken työn puolestasi.

Kun kysyttiin, mitä pitäisi aloittelijoille keskittyä nähdä nopeammin tuloksia, hänen vastauksensa oli:

  1. Building Your List (Getting liikennettä)
  2. Rakennus suhde (Getting Tulokset)
  3. Markkinointi & myymällä tuotteita hyväkatteisten (Getting rahaa!)

… ja mitä myyt tai edistämällä, varmista, että se tekee kaksi näistä kolmesta asiasta: tavata tarve, ratkaista ongelmia tai helpottavat elämää.

Digital Millionaire System käsitellään näitä pisteitä tee täyttämällä tarve markkinoilla, ongelman ratkaisemiseksi online-liiketoiminnan, erityisesti aloittelijoille ja helpottaa heidän elämäänsä … tekee siitä ihanteellisen järjestelmä aloittelijoille keskittyä, oppimaan ja edistää.

Digital Millionaire järjestelmä on yksi harvoista järjestelmistä verkossa, jonka avulla sen muistaa markkinoida ja myydä ”huipputason Products” missä vakavia rahaa on todella tehty.

Tässä on mitä Shaqir Hussyin piti sanoa omin sanoin loppuvuodesta 2014, kun hän alkoi juuri Digital Millionaire System, koulutus- ja liiketoiminnan järjestelmän Mobe (My Own Business Education).

muutama vuosi sitten olin otettu käyttöön Internet-markkinointiin. Olin rikki, turhautunut, haudattu velkaa, University keskeyttämisen, nuori punk lapsi todella yrittää olla parempi tapa. Yritin löytää parempi tapa elämäni, minun tulevaisuudessa, koska en tosiaankaan halua mennä kouluun, korkeakoulussa tai yliopistossa, saada tutkinto, saada työtä ja työtä joku muu seuraavien 20 vuoden elämäni.

ikä noin 20-21, päätin, että yrittäjyys on tapa. Aloin etsiä noin verkossa, koska se on kaikki olen sellainen oli tuttu ja halusin päästä alkuun ohjelma, joka auttaisi minua vakavia rahaa verkossa.

törmäsin tähän, joka olet aikeissa lisätietoja.

Mitä todella houkutteli minua oli kykyä tehdä automatisoitu, korkea lipun palkkiot. Voit tehdä $ 20 säästöjä ja $ 50 säästöä, kun teet Internet-markkinointiin. Vaan tehdä oikeaa rahaa verkossa, backend rahaa, sinun täytyy olla täysi järjestelmän valmentajat, automatisoitu myyntikanavasi ja sitähän Tässä järjestelmässä ei vain itse, mutta tonnia opiskelijat, jotka ovat tulossa tämän järjestelmän juuri nyt.

Mobe on aivan erilaiset kuin mikään muu järjestelmä, että olen koskaan nähnyt verkossa.

tehdä rahaa verkossa luultavasti tajunnut peli tähän mennessä. Tarvitset kaksi asiaa. Tarvitset kohdistettua liikennettä ja tarvitset korkean muuntaa myynti suppilo. Se siitä. Laitat nämä kaksi yhteen, ja nyt voit alkaa tehdä oikeaa rahaa.

Nyt, saada kohdistettua liikennettä on niin paljon erilaisia ​​alustoja, jotka voit saada kohdistettua liikennettä. Toiseksi yksi on enemmän useimmat ihmiset pelkäävät. Heillä ei ole korkean muuntaa myynti suppilo, joka antaa sinulle purista sivuja, myynti videoita, myynti kirjeitä, automaattinen sähköposti seuranta, automatisoitu ratkaisut seuranta, automatisoitu video seurantaa, automatisoida puhelimitse seurannan, automatisoitu tapahtumia seurantamenettelyä up.

Tämä on ainoa järjestelmä koko planeetan koska olen etsinyt hyvin pitkään. Tämä on ainoa järjestelmä, joka toimii keskimääräinen henkilö ja on kaikki se täysin automatisoitu.

Viimeisen kuuden kuukauden aikana olen melkein mennyt tekemästä nollasta nyt tuottaa yli $ 100.000 komissioiden johdonmukaisesti kuukaudessa. Olin todella työtä tämän ulos ystäväni. Se on oikeastaan ​​aika siistiä. Miksi et vain kuvan juuri $ 100.000 kuukaudessa provisiot tuntuu? Se hajoaa vain $ 3.000 euroa päivässä ja noin $ 420 per tunti. Se 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa, kuukausi toisensa jälkeen.

Voitteko kuvitella tehdä yli $ 400 euroa tunnissa johdonmukaisesti, luotettavasti, predicatively ja voit skaalata. Mikä tarkoittaa, että ei vain tehdä johdonmukaisesti määrä rahaa, mutta yksi kuukausi voit tehdä 10K ja ensi kuussa voit tehdä 30K.

Tämä on mitä todella houkutteli minut ja olen elävä todiste siitä, että järjestelmä toimii.

Kesti kuusi kuukautta päästä $ 100000 kuukaudessa. Aion kirjautua elää juuri nyt. Tämä on jotain, jota ei ole Internet-markkinoija tekee. Tiedän, että ihmiset, jotka ovat ajatellut ostaa tämän järjestelmän haluamme avoimuutta. He haluavat aitous. He haluavat työskennellä jonkun korkea eheys. Joten, aion kirjautua edessä silmäsi ja näyttää live todiste palkkioita roskaa, rahaa vain roskaa pois järjestelmästä.

Yksi suurimmista haasteista ihmiset kohtaavat käynnistettäessä ja yrittää aloittaa online kannattavaa liiketoimintaa on ne ovat yleensä itsestään. Ne ovat yksin, joissa heidän ystävänsä ja perheensä eivät tue niitä, missä he ovat ylityöllistettyjä ja turhautuneita ja he todella menossa paljon vanhentunutta tietoa.

Miksi Mobe on niin erilainen, koska se on yhteisö. Se on tiivis ryhmä ihmisiä, jotka ovat samanhenkisiä, että yhdessä, jotka ovat valmiina auttamaan toisiaan menestymään. Nyt sinäkin voit olla osa tätä eliittiä yhteisöön.

Jos olet aina halunnut tehdä enemmän rahaa, vaihda tulot, palo pomollesi, elää elämää koko vapauden, vaurauden jossa saat valita, kuinka paljon rahaa voit tehdä, jos saat herätys joka päivä ja päättää, kuinka paljon rahaa haluat luoda ilman tuloja katto, ilman pomo, ei eläminen jonkun muun suhteen.

haluat saada maksettu mitä ansaitset. Kutsun sinut avosylin tarkistaa tämän hämmästyttävän yhteisön nimeltä Mobe. Olen niin innoissani toivottaa sinut tulevaisuuteen kumppani. Odotan tapaamistamme seuraavassa livetapahtuman.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s