Kuusi Success Tips Jack kuusi,success,canfield Canfield

Business on osa elämää. Samat periaatteet, jotka antavat teille onnistunutta elämää, sovelletaan myös liiketoimintaa.

Alla on joitakin arvokkaita vinkkejä Jack Canfield miten lisätä mahdollisuuksia menestykseen.

Vihje 1: Miten ottaa takaisin Täydellinen hallita elämääsi ja tulokset – Jack Canfield

Olet pääarkkitehti elämäsi. Ottaa 100% vastuu https://google.am/mymaps/viewer?mid=1xuhzDT0zV1gI8bHApcR8lgIinp0&hl=en
laatua. Kaiken sinusta on seurausta teet vai ei tehdä jotain. Tulot, osasto, terveyden, asenteesi ja käyttäytyminen ovat kaikki seurausta mitä haluat tehdä tai jättää tekemättä.

On helpompi syyttää ulkopuoliset tekijät lähteenä meidän vika, pettymyksiä ja onnettomuutta. Onnistunut ihmiset ottamaan täyden vastuun ajatuksia he ajattelevat, kuvat ne visualisoida ja toimenpiteistään. Ne eivät tuhlaa aikaansa syyllisyyden ja valitti.

Sinäkin voit muuttaa tuloksia elämässäsi yksinkertaisesti muuttamalla vastauksia mitä tulee haluamallasi tavalla.

Sinulla on vain hallita kolme asioita elämässä.

  1. Ajatukset luulet
  2. Kuvat visualisoida
  3. Toimien otat

Jos et pidä siitä, mitä sinulla on, niin sinun täytyy muuttaa henkistä, visuaalinen ja käyttäytymisvasteita tapahtumista kohtaat elämässä.

eivät muutu paremmaksi ennen kuin teet.

Vihje # 2: Miten Stop Asettuminen vähemmällä – Jack Canfield

Yksi nopeimmin tapoja saada mitä haluat, on päättää https://google.as/mymaps/viewer?mid=1xuhzDT0zV1gI8bHApcR8lgIinp0&hl=en elämäsi , mitä se on haluat. Useimmat ihmiset keskittyvät päivittäin tehtäviä eikä asettaa selkeät tavoitteet ja kartoittaa, miten he saavuttavat ne.

Mitä menestys näyttää sinulle?

Ei jokainen määritelmä menestys on sama eikä se saisi olla. Olet todennäköisesti tietää, mitä et halua sen sijaan mitä todella haluat.

Lopeta tyytyä mitä tulee sinulle elämässä ja ottamaan vastuu siitä, että voit osallistua aktiivisesti luomassa ihanteellinen tulevaisuudessa selvästi toteamalla toiveesi selvin käytännöllisiä ja mitattavia tavoitteita.

Jos et tiedä mitä pyydätte, miten aiotte hankkia?

Vihje # 3: Usko on mahdollista – Jack Canfield

Tutkijat uskoivat, että ihmiset reagoivat tiedon virtaa aivoihin ulkomaailmasta. Nyt kuitenkin tiedetään, että sen sijaan me vastata siihen, mitä aivot odottaa seuraavaksi tapahtuu … aikaisemman kokemuksen perusteella.

Se vie kuria mielen. Valvo ajatuksia ja poistamaan mahdolliset negatiiviset ajatukset ja valituksia. Kun aivot uskoo, että jotain on mahdollista se alkaa keksimään luovia ideoita voit tehdä suunnitelmia ja ideat tulevat elämään. Se alkaa huomaamatta ihmisiä ja resursseja, jotka voivat auttaa sinua sinne nopeammin. Mutta ensin sinun täytyy vaihtaa ajatuksia voidakseen muuttaa uskomusjärjestelmän.

Vihje 4: Usko itseesi – Jack Canfield

Jos aiot menestyä sinun täytyy uskoa, että voit vetää tämän pois. Uskoa itseesi on valinta. Täytyy uskoa, että voit saavuttaa jotain asettaa mieltäsi.

Useimmat alkuun tuloksen osoittaa niiden menestystä siinä uskossa, että kovalla työllä ja käytännössä ne voivat saavuttaa mitään. Kehitä että ajattelutapa ja usko itseesi ja sinäkin voit saavuttaa enemmän kuin koskaan ajatellut voisit.

Vihje # 5: Tule Inverse Paranoid – Jack Canfield

Sen sijaan, uskoen, että jokainen kuvaaja vastaan, kehittää siinä uskossa, että jokainen on juonittelusta sinulle hyvää ja auttaa menestymään. Kehittää siinä uskossa, että kaikki on pois auttaa ja tukee sinua avulla voit saavuttaa enemmän.

Aina kysyä itseltäsi ” Mikä mahdollisuus, että tämä on? ” ja muistuttaa itse, että jokainen tilanne luo mahdollisuuksia.

Vihje # 6: Päästä voima Tavoitteiden asettaminen – Jack Canfield

asiantuntijoiden tieteen menestys tietää, että aivot on tavoite etsii organismi. Aivot on aina etsivät mahdollisuuksia ratkaista ongelmia. Harjoittaa aivojen pitää asettaa konkreettisia tavoitteita ja päivämäärä. Sinun täytyy päättää, mitä haluat ja mihin aikaan.

Aloita yhdellä elämäsi alueella ja päättää, mitä haluat. Asettaa tavoitteita ja asettaa päivämäärä saada että uusia tuloksen. Sinun on oltava valmis ryhtymään toimiin ja tehdä mitä se tekee tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Pitää kysyä, mikä on seuraava askel, jotta aivot jatkuvasti uusia tavoitteita.

How To Get What You Want

Yhteenvetona saada mitä haluat, on sitouduttava ottamaan 100% vastuun elämästäsi, päättää, mitä haluat ja aloitat toimia! Seuraa tätä viiden vaiheen kaava ja alkaa saada tuloksia.

  • päättää, mitä haluat
  • Ohjaa ajatuksiasi
  • miltä haluat
  • tehdä suunnitelma
  • Ryhdy toimiin oman suunnitelman

Samoja periaatteita sovelletaan online-liiketoimintaa.

Siksi olen luonut 90 päivän toimintasuunnitelma perustuu kirjani ”Pajama paydays: miten tehdä Internet Work For You” .

90 päivän toimintasuunnitelma opastaa prosessin päättää, mitä haluat, joten suunnitelma ja ryhdytään toimiin kohti onnistunutta online tulo strategiaa.

Jack CANFIELD: Jack on Harvardin siirtyä kanssa maisteri psykologinen koulutuksessa ja yksi varhaisimmista mestareita piikin suorituskyvyn, kehittää erityisiä menetelmiä ja tuloshakuinen toiminta auttaa ihmisiä ottamaan enemmän haasteet ja tuottaa läpimurron tuloksia.

 Success Periaatteet Jack Canfield" width = '199' height = '300' /> Hänen osoittautunut menestyksen kaava saavuttanut maailmanlaajuista suosiota hänen viimeisimmästä Bestseller menestys periaatteet: Miten saada missä olet ja missä haluat olla. Tämä uusi standardi itsensä kehittämiseen sisältää 64 tehokkaita periaatteita menestys hyödyntää top tuloksen kaikilta elämänaloilta ja kaikilla kaupan. menestys periaatteet, ja koko valtakunnan ”periaatteet” kirjat, tuotteet, valmennus ohjelmat ja merkkituotteita vähittäiskaupan kauppatavara, Jack viimeisin tarjoutuu yli 100 miljoonaa lukijaa hän parhaillaan saavuttaa maailmanlaajuisesti. </p

Jack on moninkertainen New York Times bestseller-kirjailija. Hänen muut myydyin kirjoja: Power of Focus, Aladdin Factor, Dare voittaa, sinun täytyy lukea tämä kirja !, ja avain Living vetovoima lain, ovat tuottaneet miljoonia kirjakaupan ja Internet-myynnin, ja ovat käynnistäneet täydentäviä tuotteita, kuten audio-ohjelmia, video-ohjelmien, yritysten koulutusohjelmiin uutispalvelun sarakkeita innostuneita ihmisiä ja yritysten ostajat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s