Onko Non-Stop “Hustle” Killing menestykseen?

Kun ikä, joka kirkastaa “Hustle”, on vaikea törmännyt neuvoja, että suosittelee ottaa rauhallisesti ja ottaa aikaa pois muutosta.

Siksi oli virkistävää nähdä tämän jakson Marie https://www.google.ae/mymaps/viewer?mid=1eAxtSLFJALd4JEvGHNiC2zGpoFA&hl=en TV Marie Forleo.

Käytyään lähiympäristöön leipomon saada croissant, Marie yllättyi nähdessään muistion oveen, että mainittu “Suljettu johtuen loma.” Useimmat kaupat eivät ole edes lähellä sunnuntaina n tai suuret juhlapäivät näinä päivinä, ei koskaan mieli ottaa satunnainen loma. Silloin Marie päätti testata tämän strategian hänen joukkue ja sammuttaa hänen liiketoimintaa kahden viikon joululoman aikana.

Joukkue cam takaisin lomalta päivity, nuorennusleikkauksen, ja täynnä uusia ideoita viemään hänet liiketoiminnan uudelle tasolle niin hän päätti tehdä samoin seuraavana vuonna.

Olen huomannut saman tuloksia oman yrityksen. Kun otan vähintään yhden päivän viikossa ja muutaman päivän pois klustereissa ilman määräaikoja tai online-yhteyksiä, palaan tuoreita ideoita ja strategioita, jotka johtavat enemmän myyntiä!

Oletko käyttänyt tahansa pois viime aikoina?

Yrityksesi voi todella käyttää joitakin tuoreita ideoita päästä seuraavalle tasolle. He saattavat vain tulla kun jonkin aikaa pois missä sammuttaa ääniä maailman ja sävelmä sielusi.

Nyt ennen kuin aloitat paniikkiin kuin jos yritys sammuu pysyvästi, jos teet sen, juuri tietää, että loma ajatus on joustava. Se voi olla kahden viikon ajalta – jos voit – tai kolme päivää, tai kaksi päivää, tai jopa vain 24 tuntia.

Saatat olla ylpeä työmoraalia, koska voit työskennellä kuin kone, ja että olet työskennellyt vuodesta olit teini, mutta muista myös koneet tarvitsevat huoltoa seisokkeja tai muuten ne hajoavat.

Nonstop työtä ja “touhu” voi polttaa sinä ja joukkue ulos.

Saatat painostetaan pysymään jatkuvasti liittää maailma varsinkin jos käytät digitaalista liiketoimintaa. Haluat pysyä mukana uusimpia suuntauksia ja mahdollisuuksia, mutta miten voit päättää, mitä oikea trendit ja mahdollisuudet ovat, jos tuomio on jo sumuinen alkaen ylitöistä?

Olisitko mieluummin vapaaehtoisesti tauon saada virkeänä ja elvytettävä fyysisesti ja henkisesti ja saada uusia ideoita oman yrityksen tai pakko pitää taukoa sairauden, lopettamis- tai muita pelottavia skenaarioita aiheuttamaa jatkuvaa työtä?

Laita “Hustle” syrjään muutaman päivän ja vie aikaa nuorentaa ja inspiroidu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s