Online Business Tapaustutkimus: Chris ja Susan Beesley

 Chris ja Susan Beesley" width = "300" height = "250"/> Chris ja Susan Beesley juoksi oman yrityksen tilintarkastajat ja liikkeenjohdon konsulttien. </p

Kuten kaikki palvelu perustuvia yrityksiä, jotka luottavat kaupankäynnin aikaa rahalle, Chris ja Susan Beesley oli vähän joustovaraa, kun se tulee aika ja paikka vapautta. He olivat asiakkaidensa ‘komennella itseään kuusi tai seitsemän päivää https://google.az/mymaps/viewer?mid=1qBnQeJy0x7qNBks8NSlKfqGY1gI&hl=en
viikossa, 10-12 tuntia päivässä.’

ei ollut muita etuja, kuten sairausajan palkkaa ja vuosilomalla tai loma, jotta he voivat suorittaa unelmansa matkustaa ympäri maailmaa ja vapaaehtoistyöhön hyviin että he välittivät kuten auttaa lapsia kolmannen maailman maissa.

huipuksi he menettivät ison osan heidänhttps://google.ba/mymaps/viewer?mid=1qBnQeJy0x7qNBks8NSlKfqGY1gI&hl=en eläkesäästäminen vuoden 2008 finanssikriisin, jolloin ne kova paikka ja karuun todellisuuteen, että he saattavat joutua työskentelemään loppuun niiden päivien.

Pari päätti tehdä muutos ja uskaltautuvat online liikemaailmassa mutta kuten monet aloittelijoille he kamppailivat heidän ensimmäisinä vuosina.

He kokivat, että oli puuttuva pala palapelin että he tarvitsevat, mutta ei voinut selvittää, mitä … kunnes he törmänneet verkossa liiketoimintamalli, joka käyttää ”korkea lipun affiliate markkinointi”.

Tämä oli todella lopullinen eläke läpimurto … he vihdoin löytänyt tavan tehdä kokopäiväistä tuloja verkossa, kun ottaa vapaus tehdä mitä he rakastavat.

Toteuttamalla heidän uusi löytyi tietoa, he loivat kolmijalkainen jakkara liiketoimintamalli, joka antaa heille kolme erilliset koituvia tuloja, avaintekijä onnistuneen liiketoimintamalli.

lisäksi antelias korvausta suunnitelman ja automatisoitu markkinoinnin ja myynnin järjestelmät, niiden nopeutettu online tulo päteviä niitä bonus työsuhdeauto kautta Mobe Motors ohjelman.

Muutaman kuukauden Mobe Beesleys pystyivät kertyä enemmän kuin tarpeeksi pisteitä saada heidän unelmansa ajoneuvoon. Koska BMW ystäville itsensä, he valitsivat upouusi BMW 3-sarjan.

Katso, Beesley n liittyy tarina omin sanoin …

 

Olimme kovasti kuusi tai seitsemän päivää viikossa, kotoa kello 7 aamulla, kotiin kello 7 illalla ja joskus jopa myöhemmin.

Olimme koko pillin asiakkaillemme. Meillä oli oma liiketoimintaa, mutta todellisuus oli se ei ollut enempää kuin työpaikka.

Ei ole sairausajan palkkaa. Et voi ottaa aikaa pois. Jos et toimi, et saa maksaa.

Olimme kiinni oravanpyörässä, ja halusimme ulos.

Näimme itse olla taloudellisesti vapaa, työ mistä tahansa ja matkustellut ympäri maailmaa.

Ja täyttää unelmamme antaa kolmannen maailman lasten koulutus. Se oli vain muutama vuosi sitten.

Hei! Olemme Chris ja Susan Beesley, ja olemme peräisin Biggin Hill, aivan Lontoossa Britanniassa.

Ja juuri nyt olemme RAF Biggin Hill, ja joka päivä matkalla töihin, käytimme ajaa ohi täällä. Biggin Hill ollut merkittävä rooli kuuluisa Britannian taistelu 1940-luvulla. Tämä Spitfire Hurrikaani seistä täällä todistus, että emme saa koskaan unohtaa vapautta että voisimme muuten itsestään selvinä.

Tänään meillä on hyvin erilainen elämäntapa. Me matkustaa maailman. Menemme minne haluamme, milloin haluamme, ja liiketoimintamme antaa meille mahdollisuuden elää unelma. Meillä on intohimo opetuksessa ja koulutuksessa verkossa yrittäjille, tarjoamalla heille koulutusta, että he tarvitsevat menestyäkseen ja kannattavaa verkkokauppaa.

Tämä on niin kaukana siitä, mitä meillä oli tapana tehdä. Esimerkiksi kirjanpito- ja liikkeenjohdon konsultteja, työskentelimme asiakkaidemme Britanniassa.

Olimme aina heidän komennella itseään kuusi tai seitsemän päivää viikossa, 10-12 tuntia päivässä.

Mutta saimme pisteeseen elämässämme, missä päätimme meidän piti tehdä aika meille.

Halusimme matkustaa maailman, tehdä kaikki ne asiat ja käydä kaikissa näissä paikoissa, tiedät ne, jotka olemme aina vain nähdä videoita tai kuvia. Ja aina sanoa itsellesi En halua mennä sinne, tai Kunpa olisin siellä.

Muutama vuosi sitten, päätimme tehdä valtava muutos ja aloitimme online-liiketoiminnan.

Mutta meidän on myönnettävä, että ensimmäisinä vuosina, olemme kamppailleet. Meillä oli kaikki bitit, mutta emme pystyneet saamaan koko palapelin yhteen. Meillä oli palat mutta me vain ei voinut saada ne sopivat. Vaikka kuinka yritimme, siellä oli aina joku, joka ei sovi.

Yritimme rakentaa online-liiketoiminta antaa meille turvallisuutta, koska kuten sanomme, emme ole kevät kanoja. Halusimme luoda turvallisuutta meidän eläkkeelle.

Ja rakentaa liiketoimintaa meidän liiketoimintamalli kutsumme kolmijalkainen jakkara, se antaa meille kolme erillistä koituvia tuloja, tulot, joka antaa meille turvallisuuden pitkällä aikavälillä ja juuri sitä löysimme kun huomasimme Mobe My Online Business Education.

Meidän täytyy sanoa, kun olemme tutkineet Mobe, löysimme se oli parasta, mitä meillä oli koskaan nähnyt verkossa.

Se oli parasta, mitä olemme nähneet verkossa, koska se antoi meille kolme koituvia tuloja kaikki samassa paikassa. Se antoi meille tuloa, jäljellä oleva tulo, ja korkean teknologian tuloa. Ja palapeli on vihdoin yhdessä.

Yksi asioista me ehdottomasti rakastan Mobe on se, että se on Mastermind. Nyt Masterminds ovat meille erittäin tärkeitä ja aina ovat olleet liiketoimintaamme, mutta Parasta Mobe Masterminds on ne ovat kauniita eksoottisissa paikoissa ympäri maailmaa. Matkasimme toistaiseksi Curacao ja Dominikaanisen tasavallan ja aiomme Meksikoon syyskuussa.

Asia on se todella oikeasti täyttänyt unelmamme matka koska etsimme liiketoimintaa, joka antoi meille turvallisuutta meidän eläkkeelle, mutta olimme myös etsivät yritys, joka on täyttänyt unelmamme matka.

Tiedät parasta, mitä emme ole edes kertonut vielä, että saamme auton. Nyt en ole autoa henkilö. Olen enemmän kenkiä ja käsilaukkuja henkilö. Mutta voin kertoa teille, meillä on tämä BMW 3-sarjan ja se on aivan mahtava.

Ja tiedätkö mitä, olemme olleet BMW ystäville viimeiset 30 vuotta, ja meillä on ollut jokainen malli, muoto ja koko, joka voi kuvitella, mutta tämä on ehdottomasti paras yksi. Syy on meidän ei tarvitse maksaa siitä.

Jos olet nauttinut tämän videon ja haluat elämäntapa, että olemme jaettu kanssasi, liiketoiminnan että otamme, se voimme matkustaa minne tahansa maailmassa ja työskennellä missä päin maailmaa tahansa, me sinut jotta katsomaan Mobe. Se toimii meillä, ja se voisi toimia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s